Energietherapie

Myrthe Schoonhoven van Paardenkracht heeft een diepgaande verbinding met paarden. Door middel van energietherapie zet zij zich op een natuurlijke en unieke manier in voor het welzijn van paard en mens. Myrthe vindt het belangrijk om bij te dragen aan het verbinden van paard en mens. Met haar bedrijf heeft ze stichting Paard Verbindt gesteund tijdens de kick-off door mooie prijzen ter beschikking te stellen. Myrthe verteld graag meer over haar unieke verbinding met paarden.

Een diepgaande verbinding met paarden, dat is waar het voor mij om draait binnen mijn bedrijf ‘Paardenkracht’. Op een natuurlijke en unieke manier zet ik mij in voor het welzijn van paard en mens door middel van energietherapie. Ik word vaak diep geraakt door de mogelijkheden, inzichten en resultaten van energietherapie bij paarden en pony’s en de bewustwording bij de ruiter. Met de healingen en readingen die ik aanbied geef ik ruiters een diepere kijk in het lichaam en de gevoelswereld van hun paard en alles wat daar bij komt kijken. Een groot verlangen van mij om een paard weer volledig in zijn/haar paardenkracht te zetten is mijn liefdevolle drijfveer geworden om energietherapie aan te bieden aan paard en ruiter.

Naast mijn passie voor paarden binnen mijn bedrijf ben ik een enthousiaste ruiter. Ik rijd recreatief paard op een stal bij mij in de buurt en kan intens genieten van de gezelligheid en de aanwezigheid van alle paarden. Ik kan heerlijk mijzelf zijn en de boel de boel laten door mij simpelweg te focussen op mijn rijles. Paarden kunnen mijn dag goed opfleuren als ik mij wat minder prettig voel door gewoon te aanwezig te zijn.

Ik vind het geweldig om te zien hoe stichting Paard Verbindt zich inzet voor de connectie tussen paard en ruiter, om omgang met paarden voor iedereen mogelijk te maken én dat paardenwelzijn altijd op nummer één staat. Ik steun hierom graag stichting Paard Verbindt in hun projecten om paarden en mensen met elkaar te verbinden.

 
Vorige
Vorige

Vind je het lastig om te zeggen hoe je je voelt?

Volgende
Volgende

De onbetaalbare momenten voor Annemiek