Samen pech maakt geluk!

Fresco is mijn ALLERgrootste pleister op alle wonden

Het verhaal van Shenna Bastemeijer en Fresco

Ja zo kan ik “ons” verhaal wel omschrijven …
Samen pech maakt tóch heel gelukkig en dan lijken alle clichés toch ineens waar.
Allebei aan het randje van het leven gestaan

Net als ik “weggesleept voor de hemelpoort “ zoals de dokters zeiden in het Vu medisch Centrum te Amsterdam, na een heftig auto-ongeluk wat ik ternauwernood overleefde. Ik zou nog jaren lang moeten revalideren en moeten afwachten hoe mijn ernstige letsel uiteindelijk zou genezen of niet.

Om mijn leven weer op te pakken, en een doel te hebben kocht ik mijn mooie jonge Ruin Fresco TangoxHouston van 6 jaar. Mijn droom kwam uit maar vooral hielp hij mij bij het verdriet van verlies, verdriet en pijn te zien van iedereen die mij lief is. Verdiet van afscheid nemen…Veel te vroeg afscheid nemen van mijn lieve vriend die het ongeluk helaas niet overleefde en kwam te overlijden op 16e jarige leeftijd. Verdriet van het afscheid nemen van mijn eigen gezonde leven zonder levenslange complicaties en onherstelbare hersenschade.

Fresco is mijn ALLERgrootste pleister op alle wonden. Wat ben ik trots op hem, want op sommige dagen loodst hij mij zo het leven door.

Omdat hij de enige is die mij het gevoel geeft dat ik niet anders ben. Voor hem ben ik zijn wereld dat voel ik en dat straalt hij uit. HIJ maakt ONS gelukkig Hij draagt ons geluk

En daarom is hij mij zo dierbaar en voor mij onvervangbaar.

 
Vorige
Vorige

Verbinding tussen paarde en mens door de lens van Sophiegrafie

Volgende
Volgende

Rianne vertelt over haar band met Wicked